Krok kupředu

Je tomu necelý měsíc, co se SVJ s velmi dlouhým názvem „Společenství pro dům čp. 450, ulice Místecká, Praha 18 – Letňany“ oprostilo od minulého vedení, řadu let oprávněně vnímaného v těsné spojitosti s firmou BPT Prague. Po odvolání pověřeného vlastníka dr. Jacháčkové se 27. listopadu pustil do práce nový statutární orgán – výbor společenství s jasným mandátem: dát především finanční záležitosti kolem našeho domu do pořádku, napravit pokřivené smluvní vztahy a začít odpovědně a s rozmyslem rozhodovat o tom, na co půjdou prostředky, které každý měsíc odcházejí z našich účtů jako „záloha na služby spojené s bydlením“.

Protože nemáme co tajit, rozhodli jsme se svěřený úkol vykonávat co možná nejtransparentněji. Proto jsme spustili tyto stránky jako v dnešní době jeden z nejúčinnějších přímých kanálů, přes který vás můžeme informovat o podstatných záležitostech týkajících se našeho domu. Věříme, že se tak informace snáze dostanou i k těm vlastníkům, kteří bydlí jinde.

Připravujeme technické podmínky pro uveřejnění dokumentů, jako jsou smlouvy zavazující SVJ a faktury na webu. Děkujeme, pokud nám zachováte přízeň.

za výbor společenství
Martin Drtina

Got Something To Say:

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

*

Copyright © 2024. Powered by WordPress & Romangie Theme.